Tisztelettel köszöntjük Önöket a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján működő Reprodukciós Központ látogatói között. 2010 óta a klinikán korábban több helyen működő meddőségi, andrológiai és lombik bébi rendelés megújult helyen folytatja tevékenységét.

Az új Központban a párok kényelmes és modern körülmények között kapnak segítséget a tervezett gyermekvállaláshoz. Központunkban a klinika többi osztályával együttműködve, a gyermeket tervező párok számára jelenleg is a teljes kivizsgálás (szérum hormon meghatározás, laparoscopia, hysteroscopia, immunológiai, genetikai vizsgálatok, andrológiai kivizsgálás stb.) és kezelési mód érhető el (ovuláció indukció, inszemináció, mesterséges megtermékenyítés) egy helyen elérhető teljes OEP finanszírozás mellett.

A minőségi betegellátás érdekében betegeink kivizsgálását és kezelését az általunk egyedülállóként létrehozott "Meddőségi team" segítségével végezzük. Munkánkat urológus, genetikus, endokrinológus, immunológus, pszichológus közvetlen bevonásával tudjuk végezni. Az általunk létrehozott kivizsgálási és kezelési sémák, valamint a megújult helyszín és a nyugodt környezet révén átlagos terhességi rátánk folyamatosan 33% felett van annak ellenére, hogy a várhatóan kisebb eséllyel próbálkozó párokat is ellátjuk.

További információkért kérjük, látogasson el interaktív honlapunkra:
 
Egyetemi adjuntus
Reprodukciós Központ vezetője